catiii
Compartir

CAT III: CATOLICSPLAY!

Dissabte, 21 de juliol de 2018, 01.00 h.
Cinema Vigatà

 —No hi haurà Nit Golfa aquest any?— ens va demanar un noi amb ulleres de cul de got, ple de grans i amb una samarreta del Bob Esponja. Un noi centrat, com podeu veure. —Sí que n’hi haurà, sí. Però oi que un bon dia el petit suisse va passar a dir-se Danonino? Doncs ara La Golfa es dirà Categoria III.

Davant d’una explicació d’una lògica i sentit comú tan convincents, el noi es va ficar el dit al nas i va marxar menjant gusanitos.

CAT III és la simbologia que defineix les pel·lícules per a adults a Hong Kong, així que agafem el nom per batejar les sessions del festival amb nocturnitat i traïdoria. Aquest any torna el marro al Vigatà. La sessió del dissabte a la nit serà l’hòstia: monges amb calces grogues que volen fer-se passar el fred. Hi pot haver res més vigatà?

Per celebrar aquesta eucaristia del despropòsit hi haurà un Catolicsplay (profund joc de paraules amb Cosplay), on tothom que es vesteixi de monja o capellà sexi tindrà premi, i si porten roba interior groga (neta), també. A més, la sessió anirà precedida per l’estrena mundial de l’últim, i molt porc (que també és molt de Vic), curtmetratge de Giga. Només ens queda dir una cosa: que baixi Déu i ho vegi. I si ve amb tanga groc… tindrà premi!