7_vicsudon
Compartir

Concurs Vicsudon

Diumenge, 22 de juliol de 2018, 18.00 h.
Cinema Vigatà

Després de dos anys projectant i vivint la festa dels Tetsudons japonesos, la gent del Festival Nits ens deia: “nosaltres també en volem! Volem fer un Tetsudon“. El certamen vigatà és molt més que un aparador de la producció asiàtica, ens agrada, i molt, la participació activa. Així que després de parlar amb el Reji Hoshino, productor de la saga nipona més eixelebrada, vam decidir que aquest any naixia el Vicsudon.

L’objectiu és que l’originalitat del Tetsudon, la llibertat de les seves propostes i la interacció que es crea amb el públic, es reprodueixin en la seva versió vigatana. Els curts participants es projectaran al Cinema Vigatà el diumenge 22 de juliol, en la sessió de cloenda del Festival Nits. Reji Hoshino, cofundador del col·lectiu Tetsudon, s’ha convertit en un dels convidats més estimats pels nitòmans que assisteixen a les boges sessions golfes d’aquestes antologies japoneses. Hoshino actuarà de mestre de cerimònies guiant el públic en els habituals càntics del Tetsudon: “Torneu-me els diners!” o “Bravo, cabró!”. El públic confirmarà el seu veredicte votant el millor film al final de la sessió.

Els curts es podran entregar en qualsevol format.
Període de rodatge i muntatge: de l’1 al 20 de juliol.
Data i lloc d’entrega: del 17 al 20 de juliol al Punt d’Informació del Festival Nits, a la Bassa dels Hermanos, o per correu electrònic a l’adreça: produccio@cinemaoriental.com

Consulta las bases