SHOCKING1
Compartir

Presentació Shoking Asia 2

Dissabte, 20 de juliol de 2019, 01.00 h.
Cinema Vigatà

El Shocking Asia 2, editat després de la gran acollida del primer volum, publica un estudi sobre els herois marcials de Tailàndia i les seves pel·lícules, escrit per Iván Fernández, autor del llibre Los clones de Bruce Lee.

També s'hi afegeix un repàs pel cine de robots gegants coreans, un especial de vampirs xinesos escrit pel reconegut Demon Foster, explotation indonesi dels vells temps, l'al·lucinant món del VideoCD hongkonguès i el cinema de Categoria 3 més demencial.

Però això no és tot, amics. Aquest segon llibre també ens regala un assaig en profunditat sobre el Bakuson Eiga japonès escrit per l'especialista Juan Manuel Corral, una extensa entrevista amb Danny Ng, l'stuntman totterreny del cine d'acció de Hong Kong, realitzada per Jesús M. Pérez (Golden Ninja Operation) i la primera historieta de Little Rascals, que no s'ha publicat mai fora de Hong Kong.

És el manhua que va originar la pel·lícula Dragon Tiger Gate, protagonitzada per Donnie Yen. Tot un àpat pels fans del cinema oriental més curiós, editat i coordinat per Domingo López, programador del Festival Nits.