SHOWCOOKINGS-EVENTOS
Compartir

Showcooking ‘Plats asiàtics de pel·lícula’

Dijous, 18 de juliol de 2019, 19.00 h.
Movistar Vic (Rambla del Carme, 15)
Es requereix inscripció

Uà una jornada dirigida als amants de la gastronomia i dels fogons; Jorge Saludable, guanyador del programa de televisió Bake Off, i Ana Merino, xef col·laboradora a restaurants Michelin, oferirà una masterclass de cuina en la qual els xefs prepararan Plats asiàtics de pel·lícula.

En aquesta sessió s’ha dissenyat un menú de tres plats: un entrant indi de mini pastanagues al curri amb salsa de cacauet; un principal hongkonguès de brotxeta d’entrecot de porc amb shiitake, salsa hoisin i ceba tendra; i una postre japonesa de cremós d’azukis i xocolata amb sèsam negre, gingebre i avellanes. Durant la preparació dels plats, els cuiners compartiran amb els assistents els passos a seguir per a elaborar aquestes receptes i altres detalls d’interès, com els seus valors nutricionals, a més a més de posar en comú amb els participants a la masterclass diverses tècniques i trucs de cuina.

Les invitacions a aquesta sessió són gratuïtes i estan disponibles fins a fi d’existències al web https://theplaycook.com/movistar

Jorge Saludable, uruguaià resident a Barcelona, va guanyar el passat mes de maig el programa Bake Off, convertint-se així en el millor pastisser amateur d’Espanya i aconseguint un premi de 50.000 euros i la publicació del seu llibre de receptes. A més a més, des de la seva participació en el programa, Jorge Saludable desenvolupa la seva carrera professional com influencer a les xarxes socials i a través de col·laboracions en publicacions gastronòmiques.

Ana Merino, que ha estat cuinera de restaurants com Mont Bar de Barcelona i diversos restaurants Michelin, va ser l’única dona nominada al Premi Cuiner Revelació 2016.