King_Kong_Escapes_Art_featuring_King_Kong_Mechani-Kong_and_Gorosaurus-1
Compartir

24-06-2016

El Kaijû aterra al Phenomena

Els monstres japonesos seran protagonistes indiscutibles del Festival Nits 2016 a través del llibre Kaijû! Quadern de camp i d’una retrospectiva que farà un recorregut per alguns dels títols més representatius d’aquest gènere. Abans, però, la sala Phenomena i el Festival Nits de cinema oriental de Vic us proposen un programa doble Kaijû amb la projecció de dos clàssics, Inframan i King Kong se escapa.

La cita és el divendres 1 de juliol a les 20.45 hores en una de les Nits Grindhouse del Phenomena. Durant la sessió es projectaran tràilers d’algunes de les pel·lícules que es podran veure al Festival Nits de cinema oriental 2016.

A Inframan, la mil·lenària princesa Drac intenta conquistar la Terra amb l’ajuda del seu exèrcit mutant.

Inframan foto

Per intentar aturar-la, un científic converteix un jove voluntari en Inframan, un superheroi meitat humà, meitat robot. L’obra mestra de la ciència-ficció hongkonguesa va triomfar a les taquilles d’arreu del món, gràcies als originals i espectaculars efectes especials d’un equip japonès i al desplegament d’arts marcials, l’especialitat de la productora dels Shaw Brothers.

A King Kong se escapa, el comandant Nelson s’acosta a l’illa Mondo mentre reparen el seu submarí Explorer.

Estudiós del mite de King Kong, Nelson està convençut que el simi gegantí habita en aquesta lloc. Mentrestant, al Pol Nord, el malvat Dr. Who ha construït un doble robòtic de Kong. En el seu anhel d’exportar els kaijû eiga als mercats d’arreu del món, la Toho va coproduir alguns títols on els gegants nipons compartien protagonisme amb mites del fantàstic internacional. King Kong se escapa és la pel·lícula més delirant d’aquest lot, un irresistible exercici surrealista on destaca el seu Mad Doctor 8Dr HU, batejat als Estats Units com Dr. Who, l’impossible triangle amorós protagonista i els genials efectes especials de Eiji Tsuburaya.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Compartir