Poster THE PRIESTS 1
Compartir

31-05-2017

El Festival Nits recorre Catalunya abans de començar la seva 14a edició

El Festival Nits de cinema oriental de Vic és matiner com el gall YouYou i organitza vàries sessions prèvies, en col·laboració amb diversos festivals catalans.

Durant el mes de juny, el Festival Nits presenta el film xinès Monster Hunt, que combina animació i imatge real, al certamen de música i activitats per a tots els públics MiniPop (Tarragona, 2 de juny) i al festival de cinema especialitzat Sant Cugat Fantàstic (17 de juny). És la pel·lícula infantil més taquillera de la història a la Xina i va arrencar molts aplaudiments a la passada edició del Festival.

El Festival Nits celebra també la sessió Noodle & Beer Night: KUNG FU GIRLS! a la sala Phenomena (Barcelona, 30 de juny), donant el tret de sortida a la retrospectiva d’enguany amb la projecció del film hongkonès Royal Warriors (Ultra Force), amb fideus Maggi per sopar i altres sorpreses.

Al juliol, el Festival Nits apadrina dues estrenes estatals al festival badaloní Cryptshow: el thriller de Corea del Sud The Priests i The ABC of Tetsudon, una boja antologia sobre el Japó perpetrada per 26 directors (el 7 i 8 de juliol respectivament).

Compartir