Informació

El Festival Nits de cinema oriental té com a objectiu apropar la cultura asiàtica a través del cinema. També hi ha altres facetes com la gastronomia o les arts plàstiques i escèniques (exposicions, tallers, mostra d’arts marcials, representacions de contes populars, etc.).

El festival inclou una secció oficial a competició amb el Premi del Jurat, el Gat de la Sort del Públic i el Premi de la Crítica. També hi ha programades sessions infantils, retrospectives, sessions especials i maratons temàtiques.

 

El Festival Nits de cinema oriental de Vic tindrà un punt d’informació instal·lat a la Bassa dels Hermanos. Estarà obert cada nit del 23 al 26 de juliol.

— Totes les pel·lícules són en versió original subtitulada en català o castellà i algunes també en anglès.
— Les sessions infantils de dijous i divendres al Cinema Vigatà i totes les de la Bassa són gratuïtes. Les sessions al Cinema Vigatà tenen un cost de 5 euros.
Venda d'entrades al web del festival i a les taquilles del Cinema Vigatà.
— L’abonament Nitòman dona accés a totes les sessions del festival per un únic preu de 40 euros. Es pot adquirir al web del festival fins al 12 de juliol.
— La Bassa dels Hermanos té instal·lades carpes a la zona de les taules per poder sopar i veure les pel·lícules en cas de pluja.
— Els sopars a la Bassa, aquest any NOMÉS es podran comprar a través del web del festival, de manera anticipada. Al mateix web trobeu tota la informació sobre els menús i preus.
— Kritik, botiga de còmics, manga i oci, tindrà instal·lat un estand al Cinema Vigatà amb producte propi, marxandatge de les Nits i una selecció de DVD i blu-ray asiàtics.

ESPAIS HABITUALS DEL FESTIVAL NITS A VIC

A. Cinema Vigatà
Carrer de Verdaguer, 22
Tel. +34 93 885 20 65

B. Bassa dels Hermanos
Carrer d'Arquebisbe Alemany, 5
Tel. +34 93 883 33 25

C. Museu de l'Art de la Pell
Carrer d'Arquebisbe Alemany, 5
Tel. +34 93 883 33 25

D. Casino de Vic
Carrer de Verdaguer, 5
Tel. +34 93 885 24 62

i. Oficina de Turisme de Vic
Plaça del Pes, s/n
Tel. +34 93 886 20 91