Informació

El Festival Nits de cinema oriental té com a objectiu apropar la cultura asiàtica a través del cinema. També hi ha d’altres facetes com la gastronomia o les arts plàstiques i escèniques (exposicions, tallers, mostra d’arts marcials, representacions de contes populars, etc.).

El festival inclou una secció oficial a competició amb el Premi del Jurat, el Gat de la Sort del Públic i el Premi de la Crítica. També hi ha programades sessions infantils, retrospectives, sessions especials i maratons temàtiques.

El Festival Nits de cinema oriental de Vic tindrà un punt d’informació instal·lat a la Bassa dels Hermanos. Estarà obert cada tarda i nit del 17 al 21 de juliol.

Projeccions, actuacions i sopars  a la Bassa dels Hermanos

-Els sopars a la Bassa dels Hermanos són a preus populars i no necessiten reserva prèvia.
-Es podran adquirir els tiquets a partir de les 19 hores a la Bassa i es començaran a servir a partir de les 20 hores.
-Podeu adquirir els tiquets a la taquilla del Cinema vigatà abans de cada sessió.
-Podeu consultar els menús i preus al programa de mà i a l’apartat de sopars del web.
-L’Escenari Obert de la Bassa dels Hermanos oferirà diferents espectacles i exhibicions de 20 a 22 hores.
-En cas de pluja, els sopars i les projeccions a la Bassa dels Hermanos estaran garantides amb la instal·lació d’una carpa on aixoplugar-se.

— Totes les pel·lícules són en versió original subtitulada en català o castellà i les que competeixen a la secció oficial, també en anglès. Algunes sessions infantils són doblades.
— Les sessions infantils de dimarts a divendres al Cinema Vigatà i totes les de la Bassa són gratuïtes. Les sessions al Cinema Vigatà tenen un cost de 5 euros.
— L’abonament Nitòman dona accés a totes les sessions del festival per un únic preu de 40 euros. Es pot sol·licitar a www.cinemaoriental.com o a la taquilla del Cinema Vigatà.
— La Bassa dels Hermanos té instal·lades carpes a la zona de les taules per poder sopar i veure les pel·lícules en cas de pluja.
— Els sopars a la Bassa no necessiten reserva prèvia. Podeu consultar els menús i preus al programa de mà del festival.
— Les votacions populars del Premi Gat de la Sort es podran fer al punt d’informació del festival (Bassa) i al vestíbul del Cinema Vigatà.
— Kritik, botiga de còmics, manga i oci, tindrà instal·lat un estand al Cinema Vigatà amb producte propi, marxandatge de les Nits i una selecció de DVD i blu-ray asiàtics.

ESPAIS HABITUALS DEL FESTIVAL NITS A VIC

A.- Cinema Vigatà
Carrer Verdaguer, 22
Tel 93 885 20 65

B. Bassa dels Hermanos
Carrer Arquebisbe Alemany, 5. 
Tel. 93 883 33 25

C.- Museu de l'Art de la Pell / Biblioteca Joan Triadú / Oficina del Festival
Carrer Arquebisbe Alemany, 5
Tel 93 883 33 25

D.- Jazz Cava
Rambla Montcada, 5
Tel 93 889 25 05

E - Casino de Vic
Carrer Verdaguer, 5. 
Tel. 93 885 24 62

F.- Oficina de Turisme de Vic
Plaça del Pes, s/n
Tel 93 886 20 91