febrer 2017 - nologos_p
Compartir

28-01-2017

El Gall més noctàmbul

YouYou és el nom del protagonista de la imatge del Festival Nits de cinema oriental de Vic 2017. Un gall que, en comptes de llevar-se ben d’hora al matí, el farem anar a dormir ben tard. De moment però, és el qui ens ha fet matinar i posar-nos en marxa des d’aquest mes de gener.

El Gall simbolitza l’esforç. L’èxit només es pot aconseguir a base de molt treball i paciència i això és el que farem des de l’organització del festival, institucions, patrocinadors i col·laboradors: treballar molt per oferir-vos una bona 14a edició. Una edició que tindrà lloc del 18 al 23 de juliol.

I per què un gall? 2017 és l’any d’aquest animal en el calendari xinès, país que obrirà el certamen i comptarà amb molta presència dins la seva programació.  Els anys del Gall són temps de justícia, de dedicació i logística eficient. El Gall és segur de sí mateix i li agrada ser obert i sincer, és un xic orgullós (clar, és l’amo del corral), però té un cor gran i generós. Cerca el respecte i l’admiració i és un animal romàntic i somiador. Adjectius que van molt bé al festival.

Compartir