yonosoymadamebovary_poster
Compartir

07-03-2017

Entrades preestrena ‘Yo no soy Madame Bovary’

Et convidem a la preestrena de la Concha de Oro del Festival de San Sebastià.
Yo no soy Madame Bovary

La distribuidora Vértigo Films, El Festival Nits de cinema oriental de Vic i CineAsia et conviden al passi especial de Yo no soy Madame Bovary, última película del director xinès Feng Xiaogang, que va aconseguir la Concha de Oro a la Millor pel·lícula i la Concha de Plata a la millor actriu, Fan Bingbing, a la passada edició del Festival de Cinema de San Sebastià.

La película es projectarà el dijous 9 de març a les 20:30 h als cinemes Renoir Floridablanca (Carrer Floridablanca, 135).

Per demanar les teves entrades (màxim 2) omple el següent formulari:

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Vols subscriure't al nostre Butlletí electrònic?

7

Sinopsis:

Li Xuelian (Fan Bingbing) i el seu marit organitzen una farsa, un fals divorci amb el que podran aconseguir un apartament a la ciutat per part del govern. Però el marit l'enganya i es casa amb una altra dona. Ella intentarà denunciar-lo sense èxit i, a partir d'aquí, emprendrà un llarg procés per aconseguir el seu objectiu: que la veritat i la justícia surtin a la llum. Però, aconseguirà el seu objectiu en l'entramat burocràtic xinès?

¿Què té d'especial Yo no soy Madame Bovary?

La pel·lícula de Feng Xiaogang destaca tant pel seu aspecte formal com per la carrega social que desprèn. El director redueix el pla a un cercle per centrar la història en els personatges: una circumferència a través de la qual l'espectador es capfica a la realitat que es viu a la Xina. Yo no soy Madame Bovary és un film valent, desafiador i que reflecteix com pocs la situació d'indefensió de l'individu a l'administració xinesa. I, sobretot, és una pel·lícula que sap riure per explicar-nos una història tràgica. I això no abunda al cinema actual. 

Feng Xiaogang:
L'anomenat Steven Spielberg xinès té una llarga carrer amb títols com  A World without Thieves (2004), The Banquet (2006), Aftershock (2010) o Back to 1942 (2012). Yo no soy Madame Bovary ha estat el seu últim treball, estrenat el 2016. Ha aconseguit premis com la Concha de Oro a San Sebastián, el premi Fipresci a Toronto o el premi del públic als los Golden Horse Awards.

Compartir