Pag101_F Horitzo Asia-001
Compartir

26-06-2016

Jornades Horitzó Àsia

Els dies 13 i 14 de juliol a les 10 del matí tindran lloc a la seu de Creacció les III Jornades Empresarials Horitzó Àsia, que se celebren en el marc de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC coincidint amb la celebració del Festival Nits de cinema oriental. El seu objectiu és donar a conèixer les possibilitats comercials del continent asiàtic.

L'entrada és gratuïta. Cal confirmar assistència per a cada una de les sessions a ogc@uvic.cat

La primera taula rodona porta per títol Artistes osonencs al Japó. Hi participaran la ninotaire Pilarín Bayés i el músic i membre del grup White Noise, Quico Solà, que ens explicaran la seva experiència de treball al mercat japonès i el fet que la seva obra s’hi hagi exposat o editat. Moderarà l'acte la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic, Susagna Roura.

L'endemà serà el torn d'Antoni Puntí, enginyer industrial, empresari i president de Pioneer Electronics Iberica entre 1986 i 2005, i Jordi Figueras, Sales Manager de Cacao Sampaka. Protagonitzaran la taula rodona El Japó, una nova oportunitat per a les empreses catalanes, amb la moderació de Jorge Lasheras, president del Círculo Empresarial Japón-España. El Japó és un dels mercats més exigents de l’Àsia, però quan les empreses occidentals hi accedeixen la confiança està garantida i suposa una dosi de prestigi i un reconeixement a la qualitat i a la feina ben feta.

La Casa de Convalescència de Vic acollirà també l'exposició Paper i Lletres, l'Art de la cal·ligrafia japonesa. Mihoko Ono, pintora i poetessa japonesa, expressa en aquesta exposició la peculiaritat i sensibilitat de la traça de les lletres japoneses a partir de materials com ara el paper japonès (washi) i la tinta xinesa. S'inaugurarà el 13 de juliol després de la primera de les Jornades Horitzó Àsia i es podrà veure fins el 31 d'agost. L’exposició es complementarà amb un taller de cal·ligrafia a càrrec de l’artista que se celebrarà l'endemà, el dijous 14 de juliol a les 18.00 h.

Compartir