jeeja
Compartir

05-07-2019

L’estrella tailandesa Jeeja Yanin encapçala la llista de presències al Festival

Tal com ja va anunciar el Festival Nits, la principal actriu de pel·lícules asiàtiques d'acció a l'actualitat, Jeeja Yanin (Tailàndia, 1984) serà a Vic per rebre el Premi d'Honor. El Festival Nits vol celebrar la carrera d'aquesta jove actriu, de qui destaca l'originalitat i la innovació permanent en les escenes d'acció que protagonitza com a heroína especialitzada en arts marcials. Ella és una de les cineastes convidades en aquesta edició del Festival Nits.

Membres de l'equip de The Man from Kathmandu també aterraran a Vic per a l'estrena europea d'aquesta experiència internacional. Seran amb nosaltres el protagonista del film, l'actor d'acció de Puerto Rico José Manuel, i Dani Medina, coordinador de les escenes d’acció de l’equip d’stunts espanyols. Aquest jove especialista ja ha treballat al darrer Terminator (Destino oscuro).

El públic tindrà l'oportunitat de conversar amb ells després de la projecció del film, el dissabte 20 de juliol a les 12.00 h. Altres convidats que visitaran el certamen són: Li Jingxiang i Ji Hongyang, directora novella i actor del film Spring Sparrow (Xina, 2019) La jove directora debuta amb aquesta història iniciàtica sobre quatre amics que busquen una vida millor a la capital xinesa. Després de la projecció del film (el dijous 18, a les 16.00 h al Cinema Vigatà), també tindrà lloc un cinefòrum.

I, com no podria ser d'una altra manera, el Festival tornarà a comptar amb la presència de Reji Hosino. Ell serà el mestre de cerimònies durant la projecció de l'últim Tetsudon, en aquest cas adreçat a tots els públics i s'encarregarà de jutjar com cal els curts presentats a la segona edició del Vicsudon

Compartir