ccvic + nits
Compartir

25-06-2016

Més Nits!

Àsia visita Vic cada any durant uns dies en motiu del Festival Nits de cinema oriental, però enguany aquesta estada s’allargarà més de l’habitual gràcies a Més Nits!, una nova col·laboració amb els Centres Cívics de Vic. Del 27 de juny al 10 de juliol la cultura asiàtica, i en especial la japonesa com a país protagonista del certamen aquest 2016, omplirà els Centres Cívics de la ciutat amb tallers, exposicions, activitats a l’aire lliure, familiars, concursos, xerrades, projeccions…

Vols sorprendre als teus amics amb uns makis o uns yakisoba per llepar-se els dits? Convertir-te durant una estona en Doreamon assaborint els Dorayakis que tant li agraden? Rejovenir-te amb un massatge facial que aportarà llum al teu rostre? Acostar-te al món dels yokais, els entremeliats esperits japonesos? Cantar en un karaoke les mítiques cançons de sèries com Bola de Drac, Doraemon, Mazinger Z o Dr Slump?Aprendre nocions bàsiques de japonès per moure’t per aquest país? O potser moure l’esquelet al ritme enganxadís dels Bollywood indis?

Si no pots parar de respondre sí, Sí, SÍ, SÍÍÍ… no t’encantis i et quedis sense la teva plaça. Les inscripcions s’obren el 14 de juny.

Consulta tota la programació de Més Nits!:

Compartir