fstarry1
Compartir

30-05-2018

Nits en ruta. Ens agrada viatjar de Nit

 

El Festival Nits estén la seva activitat pel territori col·laborant amb altres certamens en la programació de pel·lícules i actes fora del calendari del festival. D’aquesta manera, es manté viva la flama nitòmana al llarg de l’any i es recolzen iniciatives que aposten per la cultura asiàtica.

Aquest 2018 la ruta es va iniciar amb un cicle de Kung Fu Girls! a l'Institut Confuci de Barcelona, institució col·laboradora del festival, i en els propers mesos el Festival Nits participarà en les següents sessions a poblacions d'arreu de Catalunya:

1 de juny: MINI-POP TARRAGONA (21.30 h)
Projecció del film d'animació japonès Gats (Mikinori Sakakibara i Kunihiko Yuyama, 2016).
Les aventures d’un gat de pagès que arriba a Tòquio. Adaptació del llibre de Hiroshi Saitô i Hammo Sugiura, amb un disseny de personatges que recrea perfectament la gestualitat dels gats.

16 de juny: SANT CUGAT FANTÀSTIC (20.15 h)
Saving Sally (Avid Liongoren, Filipines 2016).
En Marty és un jove dibuixant de còmics que s’enamora de la seva millor amiga. Avid Liongoren ha trigat 10 anys a completar aquesta poètica i enlluernadora combinació d’animació i imatge real, amb referències a la cultura pop, l’Steampunk i els videojocs.

19 de juny: CINECLUB VIC (21.30 h)
Mountain Cry (Larry Yang, Xina 2016).
Aquest drama rural, que condemna la intolerància d’un col·lectiu corcat pels prejudicis, és també una de les històries d’amor més belles i arrauxades que hem vist últimament al cinema. Cinta guanyadora a la última sessió del Festival Nits

30 de juny: ZUMZEIG CINECOOPERATIVA, Barcelona (21.00 h)
Starry Starry Night, (Tom Lin, Xina 2011), pel·lícula premiada a la 9a edició del Festival Nits.
Una història imaginativa i tendra sobre la fi de la infantesa i la pèrdua de la innocència. La pel·lícula també reivindica l’art com a teràpia, com a eina contra la violència i element clau en l’educació dels nens.

La sessió inclourà sorpreses musicals i gastronòmiques, gràcies als col·laboradors del Festival Nits Maggi i Cerveses Montseny.

7 de Juliol: CRYPTSHOW BADALONA (22.30 h)
Fabricated City (Park Kwang Hyun, Corea del Sud 2017).
Kwon Yoo té problemes de socialització i està enganxat a un joc de realitat virtual. Una acusació d’assassinat farà que el món real i el món virtual comencin a confondre’s.

Compartir