F Peemak
Compartir

23-06-2016

Nits fantàstiques i terrorífiques

El cap de setmana abans que el Festival Nits arribi a Vic hi haurà a Catalunya dues cites imprescindibles del cinema fantàstic i de terror: el veterà Cryptshow de Badalona i el Sant Cugat Fantàstic, que aquest 2016 celebra la seva segona edició.

La col·laboració d'aquest any amb el certamen badaloní es concretarà en la projecció d'un dels èxits recents del Festival Nits, la comèdia de terror Pee Mak. La pel·lícula tailandesa més taquillera de tota la història al seu país transcorre a un ritme frenètic i està farcida d'enginyosos acudits que la converteixen en un petit gran divertiment. La sessió serà dissabte, 9 de juliol de 2016, a les 22.30 h. A la sala Círcol de Badalona

El Sant Cugat Fantàstic també aposta pel cinema asiàtic i en la seva programació es podrà veure la premiada pel·lícula coreana Un monstruo en mi puerta i Parásito (part 1 i 2), basades en el popular manga creat per Hitoshi Iwaaki els anys 90. Serà el dissabte 8 de juliol a les 20.00 h la primera i a partir de la mitjanit en una marató nocturna en el cas del díptic.

 

Compartir