_MG_1453-001
Compartir

26-06-2016

NYam NYam

Les Nits a la Bassa són l’epicentre del Festival Nits de cinema oriental, i la seva formula de pel·lícula acompanyada de sopar asiàtic en va ser l’origen ara fa 13 anys. En aquesta edició anirem del Japó a l’Índia en un viatge gastronòmic que també farà parada i fonda a la Xina, el Nepal i Hong Kong. Un recorregut per diferents textures, sabors, espècies i colors que ens faran la boca aigua.

I mentre ens delectem amb aquestes exquisiteses, a l'Escenari Obert de la Bassa tindran lloc diferents espectacles i exhibicions, entre ells el concert de la banda de J-Rock White Noise , que el dimarts 12 de juliol presentarà oficialment el seu segon disc coincidint amb la inauguració del certamen.

Els sopars són a preus populars -10 euros a excepció del sopar inaugural, que en valdrà 12- i no necessiten reserva prèvia. Es començaran a servir a partir de les 20.00 h i se'n podrà comprar el tiquet des d'una hora abans a la mateixa Bassa dels Hermanos o a la taquilla del Cinema Vigatà (opció reservada als espectadors que acudeixin a la sessió en sala de les 19.00 h).

En cas de pluja, els sopars i les projeccions estaran garantides per la instal·lació d'una carpa on aixoplugar-se. L'any passat la vam estrenar i no va caure ni una gota, així que aquest any repetim amb l'esperança que el temps ens torni a respectar.

Durant el sopar nepalès es farà una recaptació voluntària per a col·laborar amb els afectats del terratrèmol del Nepal del 2015.

I per als agosarats que s'acostin a la Nit Golfa de dissabte a la matinada al Cinema Vigatà, el festival els oferirà un ressopó gentilesa d'alguns dels patrocinadors del certamen.

Per anar a obrint boca, consulteu la programació de sopars i els menús i preus de cada un.

 

Compartir