cartel_la_ceniza_es_el_blanco_más_puro
Compartir

22-05-2019

Us convidem a la preestrena de ‘La ceniza es el blanco más puro’

 

La distribuidora Golem, el Festival Nits i CineAsia us conviden al passi especial de La ceniza es el blanco más puro, la pel·lícula dirigida pel realitzador xinès Jia Zhangke, present a la Secció Oficial del Festival de Cannes, i guanyadora de nombrosos premis entre els quals el premi a millor guió als Asian Film Awards i el de millor pel·lícula al Asian Film Festival Barcelona 2018.


La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada al castellà dimarts 28 de maig a les 20 h, al cinema Boliche (Avinguda Diagonal, 508. Barcelona).

Tenim 5 entrades dobles per a les primeres persones que les demanin. Per participar, escriviu un correu a mail@cinemaoriental.com amb el vostre nom i cognoms. Ens posarem en contacte amb les persones afortunades.


Sobre la pel·lícula:

La jove Qiao està enamorada de Bin, un cap de l’hampa local. Quan és testimoni de l’atac d’una banda rival, dispara per defensar-lo. Per no delatar-lo, Qiao acaba condemnada a cinc anys de presó. Una vegada en llibertat, busca a Bin però aquest es nega a acceptar-la de nou a la seva vida.

Sobre del director:

Nascut el 1970 a Fenyang, província de Shanxi, es va llicenciar a l’Acadèmia de Cinema de Beijing i va debutar com a realitzador amb la pel·lícula Xiao wu el 1998. Resideix a Beijing i està molt implicat amb la nova generació de realitzadors xinesos. El 2006 va dirigir Naturaleza Muerta, guanyadora del Lleó d’Or al Festival de Venècia i, el 2013 va aconseguir la Palma al millor guió al festival de Cannes per Un toque de violencia. L’any 2015 va ser guardonat amb el Premio Carrossa d’Or a la cerimònia d’inauguració del Festival de Cannes, on va presentar a concurs Más allá de las montañas.

Compartir