Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow

Aconsegueix el teu exemplar

Preu: 15€ (amb enviament a domicili: 20€)

Nom i cognoms (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Telèfon de contacte

Adreça postal

Codi postal

Població

Provincia

Shaolin Soccer va ser la pel·lícula encarregada de portar a occident un tipus de comèdia típic de Hong Kong basat en l’absurd i el disbarat anomenada moleitau. Darrere d’aquesta pel·lícula es trobava el geni creatiu de Stephen Chow, l’actor que canviaria per sempre la comèdia cantonesa. Fins el nostre país han arribat títols com Desde Pekín con Amor, Kung Fusión, CJ7 o The Mermaid, però la seva filmografia amaga una infinitat de joies que mereixen ser descobertes pels aficionats.

Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow és el quart llibre publicat pel Festival Nits de cinema oriental de Vic i el primer editat a tot el món dedicat a Stephen Chow, la més important estrella còmica del cinema xinès i Hongkongès.

En aquest llibre coneixerem la meteòrica carrera de Chow, des dels seus inicis a televisió, els seus anys de gloria al costat de directors com Wong Jing, Jeff Lau o Johnnie To, i fins a convertir-se en l’actor i director més taquiller del cinema xinès.

El llibre compta amb il·lustracions originals de Mr. Yuen Tai-Yung, creador de més de 200 cartells de les pel·lícules més emblemàtiques de l’època daurada del cinema de Hong Kong (de 1975 a 1992). Yuen Tai-Yung va visitar Vic durant l'última edició del Festival Nits per presentar el documental sobre la seva vida, The Posterist, i ens ha cedit dibuixos de Stephen Chow, un dels quals il·lustra la portada del llibre.

Fitxa tècnica

Títol: Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow
Autor: Domingo López. Il·lustracions de Yuen Tai-Yung.
105 pàgines 15x23 cm
Idioma: castellà
PVP: 15 euros
Edita: Festival Nits de cinema oriental de Vic.

L'autor

Domingo López_ Coprogramador del Festival Nits de cinema oriental de Vic. És autor o coautor de llibres com Wild Wild East. Del curri Western al Soja WesternMade in Hong KongLa Marca de Frankenstein Johnnie To: redefiniendo el cine de autor. Ha dedicat tota la seva vida professional a la difusió de cinematografies desconegudes i és codirector del programa Hollybrut a Paramount Channel.