Pre_estreno_blog-300x160
Compartir

05-01-2018

Us convidem a la preestrena a Barcelona de ‘El Extranjero’

 

La distribuïdora Diamond Films, CineAsia i el Festival Nits us conviden al passi especial de El Extranjero, última producció de l'estrella del cinema xinès Jackie Chan. La pel·lícula es projectarà dijous 11 de gener a les 20 h, a Cinesa Diagonal Mar (Av. Diagonal, 3) en Versió Original amb subtítols en castellà.

El Extranjero és un thriller dirigit pel mestre del gènere d'acció, Martin Campbell (Casino Royale). La justícia, la venjança i la redempció són el núcli d'aquesta història de dos homes amb un passat que explota al present. La pel·lícula marca el retorn a la gran pantalla de Jackie Chan i de Pierce Brosnan, en dos papers que treuen partit al seu llegendari talent.

Sortegem 10 entrades dobles per assistir al passi. Per participar, introduïu les vostres dades al següent formulari. La setmana que ve farem el sorteig i us comunicarem si heu aconseguit una de les entrades dobles.

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Vols subscriure't al nostre Butlletí electrònic?

null

Sobre la pel·lícula
Quan (Jackie Chan), és un humil propietari d'un restaurant londinenc amb un passat ocult que emergirà de nou, carregat de venjança, en perdre la seva filla en un acte terrorista amb motivacions polítiques. Mentre busca els responsables de l'atac, recorrerà a l'ajuda del viceministre irlandès, Liam Hennessy (Pierce Brosnan), un funcionari del govern a qui afecta el seu propi passat turbulent de vinculació amb el grup terrorista IRA.

Compartir