13-_MG_4485
Compartir

15-07-2018

Una Bassa plena de gustos i colors per gaudir de la cultura amb els cinc sentits

La Bassa dels Hermanos és el cor del Festival Nits de cinema oriental. L’espai on cada nit s’apleguen centenars de persones per viure la cultura asiàtica amb els cinc sentits.

A través de l’olfacte i el gust, gràcies als sopars que diferents col·lectius i restaurants de Vic i comarca han elaborat perquè ens llepem els dits. Sopa de wonton, ànec a la cantonesa, sushi, Thai Roll, boles de tapioca amb llet de coco, pollastre Tikka Massala, kuo tie... Para, para que m’entra gana!

Però també a través de la vista i l’oïda amb el reguitzell d’activitats de l’Escenari Obert. Música, exhibicions d’arts marcials i espectacles de dansa animaran els vespres a la Bassa mentre esperem que la foscor ens envaeixi i el projector es posi en marxa. Què millor que la màgia del cinema per acabar aquestes Nits d’estiu?

 

Sí, ja ho sabem. Hem dit amb els cinc sentits i ens falta el tacte... Però bé, no tot ho posarem nosaltres ;D

I recordeu, més enllà de la Bassa també hi ha activitats per gaudir de la cultura asiàtica:

Exposició

30 anys, 30 artistes

El film El meu veí Totoro compleix 30 anys. Per celebrar-ho, uns quants artistes i creadors d’animació i il·lustració reconeixen la inspiració de l’obra de Hayao Miyazaki i ho mostren en aquesta selecció de treballs.

Exposició comissariada per Jordi Pastor i Reinaldo Pereira. Amb la col·laboració del Festival Norcturna Madrid.

Espai Josep Romeu de la Biblioteca Joan Triadú, de l’11 al 20 de juliol
DL, DC i DV, de 15h a 20h | DT i DJ, de 10h a 13:30h i de 15h a 20h

Presentació del llibre Stephen Show!

Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow és el quart llibre publicat pel festival i el primer editat a tot el món dedicat a Stephen Chow, la més important estrella còmica del cinema xinès i Hongkonguès.
Dimarts 17 de juliol, a les 14:00 h, al Casino de Vic.

Conte infantil d’ombres xineses

La llavor

Inspirats en els contes xinesos El test buit i Tiki, la companyia Rondallaire ens explicarà històries que parlen del passat, de la seva importància i del seu pes feixuc, mirant el futur com un espai ple de possibilitats. Els protagonistes hauran de triar què es queden del passat i què deixen per caminar cap al futur.

Dijous 19 de juliol, a les 17.00 h, al Museu de l’Art de la Pell.

Concert

Guillem Roma. Be Asian
Una nova edició del concert ja emblemàtic en què el músic osonenc fusiona melodies de diversos racons del món.
Dijous 19 de juliol, a les 00.00 h, a la Jazz Cava.

Compartir