7_vicsudon
Compartir

01-05-2019

Vicsudon Returns

 

Després de l'èxit del primer Vicsudon, el concurs de curtmetratges organitzat pel Festival Nits i obert a tothom, inspirat en el mític Tetsudon, aquesta edició obrim la convocatòria abans!

Ja podeu començar a rodar els vostres vicsudons. A continuació podeu consultar les bases del concurs però en resum:

  • S'han de rodar curts d'un màxim de 3 minuts de durada
  • Hi ha de sortir Vic
  • La inspiració ha de ser clarament asiàtica

 

El concurs Vicsudon! s’inspira en les produccions japoneses Tetsudon, antologies anuals de curtmetratges realitzats per directors de cinema fantàstic i de culte del Japó, que el Festival Nits ha programat en les dues darreres edicions. L’objectiu és que l’originalitat del Tetsudon, la llibertat de les seves propostes i la interacció que es crea amb el públic, es reprodueixin en la seva versió vigatana.

El concurs serà coordinat pel director i productor japonès Reji Hoshino, guionista i un dels productors de cinema alternatiu més destacats del Japó. Cofundador del col·lectiu Tetsudon, Hoshino s’ha convertit en un dels convidats més estimats pels nitòmans que assisteixen a les boges sessions golfes d’aquestes antologies japoneses.

El públic és el jurat

Els curts participants es projectaran al Cinema Vigatà el diumenge 22 de juliol, en la sessió de cloenda del Festival Nits.
En Reji Hoshino actuarà de mestre de cerimònies guiant el públic en els habituals càntics del Tetsudon: “Torneu-me els diners!” o “Bravo, cabró!”. El públic confirmarà el seu veredicte votant el millor film al final de la sessió.

Compartir