Wild Wild East

Wild Wild East. Del curri western al soja western proposa al lector un viatge per l’insòlit món del western asiàtic des de les primeres pel·lícules índies dels anys 30 amb Fearless Nadia al neo-western xinès d’avui dia, passant per Taiwan, Filipines, Tailàndia, Xina, Japó o Corea del sud. Els westerns van gaudir de tanta popularitat en el continent asiàtic que ràpidament es van transfigurar, adaptant-se al paladar del consumidor local, i es van convertir en doblement salvatges, donant lloc a algunes de les millors obres del cinema popular asiàtic.

Aconsegueix el teu exemplar
Wild Wild East és un llibre imprès a tot color, amb il·lustracions originals i cartells de les pel·lícules. Una proposta única que no pot faltar a la vostra llibreria.

Preu: 23€ (enviament a domicili: 26€)

Formulari de compra

Fitxa Tècnica

Gènere: assaig/cinema Autor: Domingo López Format: 148 x 210 mm. 115 gr. Estucat mate. Enquadernació rústica amb solapes. COLOR Pàgines: 298 PVP: 23€ ISBN: 978-84-944075-7-4

Data de publicació: 12 de juliol de 2015

Pròleg de Mike Hostench, subdirector del SITGES-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Il·lustrat amb reproduccions de cartells i fotografies de les pel·lícules i dibuixos originals de Xevi Domínguez

Firmes convidades: Albert Galera (A Contracorriente Films, director artístic del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei); Fausto Fernández (Revista Fotogramas); Carlos Pumares (crític de cinema); Tomás Fernández-Valentí (Imágenes de Actualidad, Dirigido Por); Jose Viruete (articulista i copresentador del programa Cine Basura de Canal+ Xtra); Enrique Garcelán (CineAsia); Andrew Leawold (director de The Seach for Weng Weng i escriptor); Tom Mes (autor del llibre Agitator: the Cinema of Takashi Miike); Ross Chen (director de LoveHKFilm i programador del Far East Film Festival) i Tim Paxton (editor de Monster International y Weng's Chop)

Sobre l’autor
Domingo López (Barcelona, 2 de gener de 1972) És autor o coautor de llibres com Made in Hong Kong, La Marca de Frankenstein o Johnnie To: redefiniendo el cine de autor. Ha dedicat tota la seva vida professional a la difusió de cinematografies desconegudes a través de publicacions com 2000 Maníacos o CineAsia, diverses distribuïdores videogràfiques i en col·laboracions a ràdio i televisió. És codirector del programa Hollybrut a Paramount Channel, redactor de la revista ScifiWorld i coprogramador del Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Sobre l’il·lustrador
Xevi Domínguez – Xevidom (Vic, 1972) – Il·lustrador i dibuixant de còmic, amb estudi propi des del 2003. És autor de les il·lustracions del Festival Nits de cinema oriental des dels seus inicis. Ha creat mascotes per l’Agència Catalana de Turisme i il·lustracions i còmics per a la campanya Revetlles amb Precaució (Protecció Civil, Generalitat de Catalunya). Acaba de debutar en el món de la novel·la gràfica amb Manicomio (Ediciones La Cúpula, 2015), amb guió de Montse Batalla.

Save

Save

Save