Acreditació

PREMSA_ Sol·licita la teva acreditació de premsa inscrivint-te a través del formulari, dins el següent termini: del 4 de juny al 6 de juliol de 2020.

ALTRES PROFESSIONALS_ Els representants de festivals de cinema i altres professionals de l'audiovisual no han d'omplir aquest formulari, cal que escriguin a l'adreça coordinacio@cinemaoriental.com per sol·licitar l'acreditació.

Condicions de l’acreditació de premsa

 

- L’acreditació té un preu de 10 euros per periodista, si la inscripció es realitza abans del 6 de juliol. I de 20 euros si es realitza a partir del dia 7 de juliol.

- Cada mitjà pot demanar un màxim de dues acreditacions. Si desitja acreditar més periodistes, caldrà que contacti amb premsa@cinemaoriental.com per tramitar la compra d’entrades o de passis diaris amb descompte per a premsa.

- L’acreditació és personal i intransferible.

- L’acreditació dóna dret a assistir de manera gratuïta a totes les projeccions del Festival Nits (22 films).

- La persona amb acreditació podrà assistir a les activitats organitzades per als professionals del Festival.

- En el cas que l’acreditat/da requereixi allotjament durant el Festival, cal indicar-ho en el formulari d’inscripció. L’organització facilitarà informació i suport en la reserva d’allotjament sempre que hi hagi disponibilitat.

*Nom

*Cognoms

*Correu electrònic

*Telèfon de contacte:

Nom del mitjà en nom del qual t'acredites:

Càrrec:

Fotografia (ha de mesurar 300 x 400 píxels i no pot pesar més de 2 MB).


*Necessitaràs allotjament?

En cas afirmatiu:

Dates:

Número de persones:

Comentaris:

Un cop realitzada la inscripció, rebreu la confirmació de l'acreditació per part del festival així com les indicacions per realitzar el pagament.

Per a qualsevol consulta, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del correu premsa@cinemaoriental.com.