Compartir

16-07-2021

Canvis en la programació deguts a les noves mesures anti Covid-19

Les últimes mesures adoptades pel Procicat contra la cinquena onada de Covid-19 obliguen a fer alguns petits canvis a la graella del Festival Nits de cinema oriental de Vic, que es detallen a continuació:

Dimecres, 21 de juliol

Es cancel·la la projecció a la Bassa de Tokyo Dragon Chef

Divendres, 23 de juliol

- Es projectarà Tokyo Dragon Chef en sessió doble amb Our Sound, a les 12h a L'Atlàntida.

- Es cancel·la la projecció de The Maid + Versus: Unparalleled Violence a les 00.30h a L'Atlàntida.

Dissabte, 24 de juliol

- S'afegeix la projecció de The Maid a les 14h a L'Atlàntida (sala 2). Degut al canvi de sala, les persones que tenien reserva per la sessió de The Maid +Versus 2 caldrà que la tornin a fer. Accés a la reserva

KRACK es projectarà a la Bassa a les 21:45 h i Versus: Unparalleled Violence a les 23:30 h. Les sessions d'aquesta nit finalitzaran a les 00.30 h.

- S'ajorna la projecció de Robotrix + The Saint of Gamblers a les 00.30h al Casino. Més endavant anunciarem quan es celebrarà aquesta sessió, fora dels dies de festival. 

Seguretat a la Bassa dels Hermanos

Per al bon compliment de les mesures de seguretat anti Covid-19, cal recordar que a la Bassa no es podran entrar begudes ni aliments externs al recinte ni consumir res fora de la carpa-menjador. Les taules es podran ocupar fins a un màxim de 6 persones de la mateixa bombolla de convivència.

 

Compartir