Compartir

26-07-2016

El festival Nits us convida a la preestrena de Coming Home

La distribuïdora Golem Films, El Festival Nits de cinema Oriental i CineAsia et confidem al passi especial de Coming Home, la última producció del aclamat director Zhang Yimou.

La pel·lícula es projectarà el dijous 4 d'agost a les 20h al cinema Boliche de Barcelona (Av. Diagonal, 508).

Tenim entrades dobles per sortejar. Si voleu participar, només heu d'escriure un correu a mail@cinemaoriental.com indicant el nom de les dues persones que hi assistiran. La setmana que ve farem el sorteig i ens posarem en contacte amb els guanyadors/es.

foto3_regreso_a_casa

Sobre la pel·lícula

A principis dels anys 70, Lu Yanshi s'escapa d'un camp de treball en un intent per tornar amb la seva família, a la que porta anys sense veure. La seva filla Lu Danyu tem que aquest retrobament afecti a la seva carrera com a ballarina i fa tot el possible per evitar que el pare i la mare es vegin. 

 

Zhang Yimou és un dels cineastes més importants de Xina i un dels membres de l'anomenada Cinquena generació de directors xinesos. Amb Coming Home sembla haver tornat a les seves arrels cinematogràfiques: les que el van consagrar com un dels millors directors i que van despertar l'interès en el públic occidental de cinema asiàtic.

Va començar a treballar professionalment com a director de fotografia abans de dirigir la seva primera pel·lícula el 1987. Les seves pel·lícules han estat guardonades als festivals més importants del món. A la seva filmografia destaquen treballs com Sorgo Rojo (1987), guanyadora de l'Ós de Plata a Berlin; Semilla de crisantemo (1990), nominada al Oscar a la Millor pel·lícula de Parla no anglesa; La linterna roja (1991), guanyadora del Lleó de Plata al Festival de Venècia.

Compartir