Compartir

16-07-2020

Un Festival Nits segur i un públic responsable

Aquest dimecres s'ha fet a Vic la roda de premsa presencial per presentar els continguts de la 17a edició del Festival Nits, just abans del seu inici el proper dijous 23 de juliol.

Si una cosa s’ha fet evident en el moment de preparar aquesta edició tan especial, ha estat la complicitat dels diversos suports amb els quals compta el Festival Nits i la seva incondicionalitat. Patrocinadors, distribuïdors, productors i entitats tant asiàtiques com locals han reforçat la confiança en el certament, la qual cosa demostra, un any més, la projecció i força d’aquest esdeveniment.

Malgrat que aquest any l’organització del festival suposa un repte important, el Festival Nits manté la seva identitat i aposta pel millor cinema oriental a casa nostra:

  • 31 films produïts a la Xina, al Japó, Hong Kong, Tailàndia, Taiwan, Corea del Sud, l’Índia i Nepal.

  • 18 activitats vinculades amb l’Àsia abans de començar el festival (Més Nits! i sessions especials).

  • 3 nits temàtiques a la Bassa dels Hermanos que inclouen sopars, espectacles i pel·lícules.

  • La implicació de més de 30 entitats de Vic i Osona, pertanyents en gran part a les diverses comunitats asiàtiques del territori.

Un Festival Nits segur i un públic responsable

L’ambient familiar i col·laboratiu que caracteritza el Festival Nits dona a l’organització la seguretat que el públic serà curós i responsable en aquesta 17a edició.

Les mesures bàsiques de seguretat són:

  • Dur mascareta per accedir a tots els recintes del festival. - Mantenir 1,5 m de distància (entre les persones que no pertanyen a un mateix grup)

  • Utilitzar gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de cada espai i cada cop que s’utilitzi un servei (càtering, bar, lavabos, etc.), abans i després.

  • Accedir als lavabos individualment.

  • No assistir al festival si es tenen símptomes de la COVID-19 (febre, tos seca o sensació de malestar). I si l’espectador es troba malament un cop és dins el recinte, cal avisar immediatament l'equip organitzador.

Compartir