Compartir

20-07-2017

Córrer – Kimchi – Blau

Les dones fan el salt!

La protagonista de El regne de les granotes  ha exhibit caràcter a l’hora de saltar-se les normes a la sessió inaugural de la tercera jornada de les Nits, mentre a Magnificent Warriors (film de la retrospectiva KUNG FU GIRLS),  la Indiana Jones asiàtica Michelle Yeoh ha lluit amb un altre tipus de salts i patacades.

Hem començat la tarda a la Biblioteca Joan Triadú, on hem vist el documental Mira, sobre una runner nepalesa que demostra que cal córrer a la muntanya i també a la vida (i massa vegades en contra direcció). Ens han quedat moltes coses per dir a la conversa posterior organitzada per la Unitat de Cooperació i l’oficina de VicDones – SIAD Osona.

Aquest any el Festival estrena col·laboració amb el Museu de l’Art de la Pell, així que després del documental només ens ha calgut pujar un pis per gaudir de la representació en teatre d’ombres del conte Aigua. Del món oníric de les ombres hem passat a defensar la Sally d’un grapat de monstres animats a la filipina Saving Sally.

El cel ens ha regalat només quatre gotes i ha respectat la Nit coreana a la Bassa. Després de l’exhibició de taekwondo hem pogut veure una de les pel·lícules més esperades del festival, Fabricated City (Sessions Movistar+). Un thriller d’acció on passen moltes coses a molta velocitat i on destaquen les millors persecucions en cotxe que hem vist en els darrers temps. També aquí, la dona salvarà al mascle de la pel·lícula. Si fem cas dels aplaudiments  en els moments clímax de l’espectacle, el món virtual d’aquest film coreà s’endurà una de les millors votacions del públic.

Els Nitòmans més intensos hem començat la quarta jornada del festival al Jazz Cava, de matinada, escoltant el concert en xinès de Zâo i gaudint de la veu i el carisma de la nostra presentadora, la Jinjin.

Més fotos a LES NITS EN IMATGES

Compartir