Compartir

04-11-2016

Us convidem al passi especial de ‘Después de la tormenta’, de Kore-eda

Vols assistir a un passi especial de la pel·lícula Después de la tormenta, la nova pel·lícula de Hirokazu Kore-eda?

La distribuidora Golem Films, el Festival Nits de cinema Oriental, La Casa del Cine y CineAsia us convidem al passi de Después de la tormentaLa sessió tindrà lloc el proper dijous, 10 de novembre a les 20:30 als Cinemes Boliche de Barcelona (Av. Diagonal, 508).

Sinopsis:

Ryota viu del passat, del seu moment de gloria com a premiat autor. Després de divorciar-se, gasta tots els seus diners que guanya i no pot pagar la pensió del seu fill. Després de la mort del seu pare, tornarà a reprendre les regnes de la seva vida i trobar un lloc al costat del seu fill. Un inesperat succés obligarà a tota la família a passar una nit junts, una oportunitat pel retrobament. 

Hirokazu Kore-eda és el més noble expoenent de la insubornable i marginal independència del cinema japonès contemporani. Les seves obres transcorren plàcides com les d'un riu, però hi trobem un rerefons humanista que pocs directors de cinema saben tractar com ell.


Tenim 15 entrades dobles per repartir. Si voleu assistir a la sessió, només cal que ompliu el següent formulari indicant el vostre nom i cognoms.

Farem el sorteig entre totes les sol·licituds i la setmana que ve ho comunicarem a les persones afortunades  

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Vols subscriure't al nostre Butlletí electrònic?

Compartir