Compartir

03-05-2022

Dies de Nits

El Festival Nits de cinema oriental de Vic, fidel al seu esperit inquiet i convençut de fer activitat durant tot l'any col·laborant amb diferents iniciatives, ha estat present aquests dies al FEFF d'Itàlia, a la Fira Sakura Matsuri de Sabadell, i aquest dissabte, 7 de maig, participarà en la 18a Mostra d'Entitats de Vic.

Udine - Focus Asia

El Far east Film Festival d'Udine (Itàlia) és el festival europeu especialitzat en cinema asiàtic més gran i prestigiós. Dins la seva programació hi ha el FOCUS ASIA, un esdeveniment dedicat a establir relacions artístiques i comercials entre Àsia i Europa, facilitant la coproducció entre diversos agents dels dos continents. El Festival Nits de cinema oriental de Vic hi ha estat convidat com a membre de la delegació catalana liderada per la Catalunya Film Comission, amb la participació de sis productores i un festival, el FesNits.

Sakura Matsuri a Sabadell

Sabadell ha celebrat amb gran èxit organitzatiu i de públic la primera edició de la Fira Sakura Matsuri, del 29 d'abril a l'1 de maig. Una fira dedicada al Japó, amb més de 40 estands i fins a 100 activitats complementàries. Cultura, tecnologia, gastronomia, arts marcials, educació, exposicions...

El FesNits hi ha participat programant el cinema de la fira, amb la preestrena de dues obres inèdites, THE DEER KING (que distribuirà a casa nostra Selecta Vision) i WOOD JOOB!, una comèdia premiada en una de les anteriors edicions del nostre certamen. Dins el recinte firal, s'hi va projectar el #LoopOtaku, hores de diversió diversa amb tràilers, videoclips, anuncis... Japó per un tub!

Mostra d'Entitats de Vic

18 anys de Mostra d'Entitats i 18 anys que l'Associació Nits de cinema oriental de Vic hi participa. Ens hi podeu trobar en un estand, on us explicarem tot allò que volíeu saber i no us atrevíeu a preguntar sobre el certamen.

La Mostra d'Entitats (i Fira de la Cooperació) és la cita ideal per conèixer les entitats de la ciutat i fomentar col·laboracions. Se celebra a la rambla del Passeig i del Carme, el dissabte 7 de maig, de 17 a 20.30 h.

Us hi esperem!

Compartir