20-07-2018

DIJOUS, 19 DE JULIOL: Monstres i herois sacsegen Vic

Si no viviu al Japó i no heu assistit al passi de Heroes Unite al Cinema Vigatà, us ho heu perdut! La sessió matinal suposava l’estrena internacional d’aquest Tokusatsu i ha estat un èxit absolut per a més de 300 espectadors de totes les edats. Abans i després del metratge, els Nitòmans s’han divertit fent-se fotos i veient les coreografies dels superherois, autèntics ídols al seu país.

La pel·lícula demana la interacció del públic, que ha corejat els seus noms per donar-los força i ha aplaudit i xiulat en tots els moments clau, per fer-los costat a la batalla. Per sort, ha acabat triomfant l’amor sincer. Durant la sessió també s'animava al públic a cantar el tema de la pel·lícula. I com que era la banda sonora del teaser del festival d’enguany, el públic vigatà ja se la sabia. Després d’aquest èxit, alguns ja es pregunten si seria possible una versió de Tokusatsu a casa nostra!

La sessió retrospectiva ha comptat amb la hilarant Love on delivery, amb un Stephen Chow pletòric com a justicier emmascarat amb cara de Garfield. Les referències a Hollywood, amb gags com l’inicial, inspirat en Terminator, han estat especialment aplaudides. A la presentació prèvia, el coprogramador Domingo López ha explicat que la barreja d’arts marcials, amor i humor surrealista la converteixen en “la pel·lícula que cal veure si no coneixes la filmografia de Chow”. 

I finalment, la Bassa es va tornar a omplir per a Monster Hunt 2 (estrena simultània amb Movistat+). Aquesta esperadíssima segona part del film que ja va enamorar els Nitòmans la darrera edició, no va decebre: espectaculars escenaris i persecucions, una factura visual impecable i tones de tendresa.

Vam tancar la Nit a la Jazz Cava amb el ja clàssic concert Be Asian d’en Guillem Roma, que ens va regalar cançons pròpies i corejades versions de Bola del DracMi vecino Totoro.

No corregir una falta és la veritable falta (Confuci)
Encara hi sou a temps, us esperem aquest cap de setmana al Festival Nits!

Compartir