Compartir

21-06-2017

El Festival, en col·laboració amb Movistar+, estrena el blockbuster ‘Fabricated City’

 

Movistar+ aposta pel Festival Nits (18-23 de juliol), referent del cinema asiàtic al país, per presentar el darrer film del creador de la cèlebre Welcome to Dongmakgol, el director Park Kwang Hyun.

Fabricated City (distribuïda per Isaan Entertainment) es podrà veure en Secció Oficial a Concurs el dijous 20 de juliol a La Bassa dels Hermanos de Vic, un espai on els passis nocturns (a les 22.00h amb sopar oriental inclòs) són autèntiques festes de cinema.

Els espectadors que any rere any omplen les Nits de la Bassa, podran descobrir aquest film de ciència ficció trepidant, intel·ligent i estilitzat, en el qual la història i els personatges ens atrapen des del primer minut. El protagonista, Kwon Yoo, és un jove amb problemes de socialització i està enganxat a un joc de realitat virtual on és el líder d’un grup d’elit. Una acusació d’assassinat farà que el món real i el món virtual comencin a confondre’s.

#SessionsMovistarPlus

La col·laboració de Movistar+ amb el Festival Nits es concreta sota el títol Sessions Movistar+, que inclou aquesta estrena, el film Love and Peace (Sion Sono, 2015) i la sèrie Ronja, la filla del bandoler (Goro Miyazaki - Estudi Ghibli, 2014-2015).

Love and Peace, dirigida pel nou mestre del cinema japonès, Sion Sono, explica la delirant història d’un oficinista que vol ser estrella del rock i la seva adorada tortuga. La projecció tindrà lloc al CC Can Pau Raba el 15 de juliol (dins el programa d’activitats prèvies al Festival: ‘Més Nits!’) i anirà precedida per una conferència d’Iván Fernández, especialista en cinema asiàtic, amb la col·laboració de Paco Fox, programador de Movistar+ i un dels influencers més destacats del sector audiovisual.

D’altra banda, amb la presentació de Ronja, la filla del bandoler, s’estrenen en cinema els capítols inicials de la primera sèrie d’animació de l’estudi Ghibli: Ronja és la filla del cap d’un grup de bandolers nascuda una nit de llamps i trons, sota la mirada d’arpies i nans grisos. La nena es convertirà en la nineta dels ulls dels bandolers.
El film explora temes que són habituals a la casa Ghibli, com ara el pas de la infància al món adult o el respecte a la natura, afegint-hi una bona dosi d’humor i aventures.

Ronja podrà veure’s el divendres 21 de juliol dins les sessions infantils que cada dia del Festival obren la jornada cinematogràfica: a les 10.00h al Cinema Vigatà, seu del Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Compartir