Compartir

03-06-2019

El Festival Nits i Movistar+ estrenen simultàniament el darrer film de Jackie Chan

El 16è Festival Nits de cinema oriental (15-21 de juliol) i la plataforma consoliden la seva col·laboració presentant tres títols d'alt nivell dins la Secció Movistar+ d'aquesta edició. The Knight of Shadows. Between Yin and Yang (Yan Jia, 2019) farà vibrar el públic de la Nit de Hong Kong a la Bassa dels Hermanos; el film d'animació On Happiness Road (Sung Hsin-yin. Taiwan, 2018) enamorarà nens i adults a la secció matinal del dissabte i l'acció de Golden Job (Chin Kar-Lok. Hong Kong, 2018) tancarà la Marató del diumenge.

Jackie Chan protagonitza un homenatge a la literatura fantàstica xinesa

L'actor xinès aporta el seu talent per a l'acció i la seva vis còmica a The Knight of Shadows. Between Yin and Yang, film que es podrà veure en estrena internacional el dimecres 17 de juliol a les 22.00 h al Festival Nits i a Movistar+.

Aquest film fantàstic explica la història d'un caçador de dimonis que s'uneix amb un funcionari de la policia local per investigar un cas de desaparicions de noies adolescents. Es tracta d'un gran homenatge a la literatura de tradició fantàstica xinesa, representada per les novel·les de l'autor Pu Songling (Una història xinesa de fantasmes).

Aventures, esplèndids efectes especials i una apassionada història d'amor per celebrar la Nit de Hong Kong a l'estiu vigatà.

La història recent de Taiwan des d'una mirada femenina

La directora Sung Hsin-yin debuta amb On Happiness Road en el llargmetratge d'animació basant-se en les seves pròpies experiències de juventut.

Aquest emotiu homenatge a la infantesa, on es retrata la història recent de Taiwan, segueix les passes de la Lin Hsu-chi, una dona nascuda a Taiwan durant els anys setanta que ara viu als Estats Units. Quan mor la seva àvia, la Lin decideix tornar a Taipei i es retroba amb la vida i records que va deixar enrere.

On Happiness Road es podrà veure el dissabte 20 a les 10.00 h al Cinema Vigatà, com a part de la sessió Les Nits més petites (films per a tots els públics).

Acció + Acció

Un grup de vells amics mercenaris accepten una última missió a les ordres del seu mentor: robar un carregament de medicaments per entregar-los a uns nens refugiats.

Aquest és el punt de partida d'una de les cintes d'acció de la temporada: Golden Job. El repartiment de la mítica saga de tríades Young and Dangerous torna a l'atac amb aquesta desvergonyida i nostàlgica pel·lícula sobre l'amistat i la lleialtat.

Golden Job compta també amb la millor persecució automobilística vista aquest any al cinema.

Aquest film de la Secció Movistar+ serà la darrera projecció de la Marató del diumenge, una nova sessió del Festival Nits que posarà a prova als nitòmans en la darrera jornada del certamen.

Pots aconseguir vals per accedir al passi de Golden Job i descomptes per a la Marató a les botigues Movistar de Vic. Recull el teu val i aconsegueix una bossa del Festival

Compartir