Compartir

18-07-2015

Espases, pistoles i noies (per Toni Carmona)

La penúltima jornada del festival ha estat un idem de gèneres amb el nexe comú del més inversemblant encara. A les set de la tarda al Vigatà vàrem gaudir de Broterhood of blades del director xinés Li Yang una mena de versió de Els tres mosqueters aquí transformats en membres del cos d’assassins reials durant els darrers anys de la dinastia Ming. Es tracta d’una enrevessada història de conspiracions, traïcions, revenges i amors impossibles salpebrats en tot moment per espectaculars escenes d’acció que feren les delícies dels afeccionats al gènere.

Més tard a la Bassa del Hermanos el festival de situacions inversemblants va tocar sostre amb la superproducció de Bollywood Bang, Bang de Siddharth Anan. El títol es prou explícit, es tracta d’acumular com més escenes d’acció i més increïbles, millor. Així les persecucions, les baralles i els trets s’acumulen, només amb esporàdiques interrupcions per les habituals coreografies musical, en mig de la xerinola del públic que va gaudir de valent amb aquesta història d’agents secrets i terroristes que es persegueixen per tot el món. Una cloenda immillorable per les sessions al aire lliure.

Finalment, pels qui encara en demanaven més, a la una de la matinada va començar al Vigatà l’habitual sessió golfa amb Girls Blood del director japonés Koichi Sakamoto. Es va poder veure la versió no censurada d’aquesta truculenta història d’una colla de jovenetes que practiquen els combats il·legals d’arts marcials amb vestimenta suggerent. Això sí, amb molta dutxa, amors lèsbics i patacades a tort i a dret que aixecaven crits de joia del pati de butaques. S’acabava la sessió amb BCN Knockout 2 la continuació de la celebrada pel·lícula de l’any passat pels qui encara tenien fam de mastegots.

Compartir