Dubtes freqüents

La 17a edició del Festival Nits de cinema oriental tindrà lloc del 23 al 26 de juliol, en el seu format habitual i adaptant-se a les normes de seguretat generades per superar la COVID-19.

Hem creat aquest apartat per resoldre els dubtes que puguin anar sorgint. Tens alguna pregunta? Escriu-nos i l'afegirem. Recorda que aquest és un qüestionari anònim que ens serveix per a detectar dubtes generals. Si tens consultes específiques, fes servir l'apartat de contacte.

On puc comprar mascaretes i abonaments Nits?

A la pàgina de la botiga: BOTIGA

On es poden recollir les mascaretes?

A partir del dia 2 de juliol a la seu de Creacció (C/Dr Junyent de Vic).
Durant el Festival Nits, a partir del dia 23 de juliol a les taquilles del Cinema Vigatà abans de cada sessió.

Cal tenir compte de Paypal per comprar a la botiga?

No, fem servir Paypal coma pasarel·la provisional. Seguiu el procediment i just abans de fer login a Paypal apareixerà l'opció d'introduir la targetaPerò abans de fer login a Paypal podreu introduir la vostra targeta.

Hi haurà Festival aquest any?

Sí. Es farà el festival. Sempre adaptant-nos a les normes de seguretat vigents.

Es faran sessions a la Bassa?

Sí, amb aforament limitat. Properament informarem sobre com reservar lloc.

Hi haurà pel·lícules al Cinema Vigatà?

Sí, amb aforament limitat a la sala. Un cop es conegui la quantitat definitiva de seients disponibles, us farem saber si cal comprar l'entrada anticipadament.

S'hauran de comprar o reservar les entrades pel Cinema Vigatà i la Bassa?

Aviat informarem en aquest mateix espai sobre quin serà el procediment per reservar entrades per les dues seus del festival.

Aquest any hi haurà sopars temàtics a la Bassa?

El Festival té la intenció de mantenir els sopars a la bassa, adaptant el format a la normativa vigent en aquell moment.

Quin funcionament i protocol se seguirà amb els sopars?

Quan les administracions ens confirmin quins protocols cal seguir pel que fa al servei de menjar, ho comunicarem en aquest mateix espai. Així com la manera de comprar els tiquets dels sopars.

* Pregunta

[recaptcha]

Aquest és un qüestionari anònim que ens serveix per a detectar dubtes generals. Si tens consultes específiques, fes servir l'apartat de contacte.