09-07-2021

La cuina de la Bassa

Els sopars a la Bassa dels Hermanos combinen restauradors i associacions de comunitats asiàtiques de Vic i comarca.

Aquest any, per primera vegada, hi haurà plats i platets, sopars amb fusió d'orient i occident, per ampliar l'experiència Nits i fer-la més diversa i atractiva.

Per gaudir dels sopars a la Bassa cal reservar espai i fer la compra prèvia. Trobaràs l'enllaç a cada fitxa o bé el resum, aquí.

 

La compra dels sopars a la Bassa no és nomes l'adquisició d'uns plats, també contribuïu  en el muntatge de la infraestructura d'aquest espai emblemàtic del festival. L'accés a la Bassa, sobretot a través de la compra del sopar, possibilita també la contractació dels films que s'hi projecten.

Sopar xinès. El Gravat

L'Uri del mític, però sempre modern, Gravat ens sorprendrà amb la seva aproximació a la saborosa gastronomia de Hunan. Aquest cuiner inquiet i atrevit ens oferirà un bocí de la regió del picant prudent i el producte fresc de qualitat. Un sopar de tast exquisit, amb plats diferents i deliciosos perquè...

UN BAR NO ÉS UN BAR.
UN BAR ÉS UN BAR I ÉS MÉS QUE UN BAR.
SI NO, NO ÉS UN BAR.

Víctor Sunyol

Sopar japonès. Udon

L'Udon, un dels restaurants japonesos de la ciutat de Vic, especialitzat en una cuina asiàtica saludable, equilibrada (i boníssima!) ens presneta cinc plats per dir-nos que hi ha vida més enllà del sushi, amb les irresistibles gyozes i d'altres plats clàssics de la cuina quotidiana nipona.

Sopar cantonès. Cal Jutge

Cal Jutge, restaurant ubicat en una masia del segle XVIII a Orís treballa una cuina d'autor amb productes locals i de proximitat. Barreja tocs tradicionals i tocs de fusió amb el seu segell personal. I per a la Nit de Hong Kong, el seu cuiner, l'Edu, ens vol sorprendre amb els seus cèlebres Baos i alguna altra recepta cantonesa amb algun apunt mediterrani

Sopar coreà. Im Sunae

La Im és una cuinera coreana de Vic. I cuina com els àngels (coreans) els plats d'aquesta gastronomia considerada, gairebé any rere any, la més saludable del món. Fideus i arròs amb combinacions carnivores o vegetarianes, i ho podeu acompanyar del Kimchi, verdures salades i fermentades, que us treuen 10 anys de vida. Als nens, 10 mesos.

Sopar indi. Associació social i cultural de la Índia de Vic

La gent de l'assocació índia tornaran a remenar cassoles i pots per cuinar aquells plats de cullera (ideals per a l'estiu, encara que no ho sembli), amb aromes especiats i "viatge" sensorial a l'India. La seva cuina és com el Bollywood: plena de colors, gustos i musicalitat.

Compartir