Compartir

21-07-2017

Michael – Weng Weng – Basmati

 

El divendres ha sigut una jornada plena de cites ineludibles. Recordem aquí les que ens han fet transitar en un sol dia per totes les etapes del millor humor.

Amb la projecció de Ronja, la filla del bandoler hem gaudit en pantalla gran la primera sèrie d’animació de l’Estudi Ghibli (dins les #SessionsMovistarPlus). I com sempre hem assaborit l’humor dolç dels seus dibuixos, aquell que et deixa bon cos.

La Masterclass d’Andrew Leavold sobre les pel·lícules B del cinema filipí i sobre la seva estrella Weng Weng ens ha regalat imatges difícils d’oblidar. Hem estat testimonis de la inventiva il·limitada d’un cinema acostumat a crear sense recursos i de les escenes delirants protagonitzades per Weng Weng, una versió diminuta d’en James Bond a qui en Leavold ha dedicat un llibre imprescindible per a les biblioteques dels Nitòmans.

L’humor ens ha perseguit fins a una de les Nits a la Bassa més esperades: el sopar ofert per l’Associació Social i Cultural de l’Índia de Vic, les danses del Panjab que han arrossegat al públic un any més i l’estrena mundial de Munna Michael. El film de Bollywood ha estat una exhibició de múscul, acció, ball i passió desfermada que s’ha guanyat els aplaudiments i les rialles del públic a parts iguals.

I per tancar la jornada, la Nit Vampírica ha premiat els espectadors amb més capacitat de riure’s de si mateixos: aquells que han assistit a la sessió transformats en autèntics vampirs xinesos.

Encara corren per Vic, aquí teniu les instruccions per protegir-vos!

Compartir