Compartir

17-05-2016

Nits a ritme de J-Rock

El Festival Nits de cinema oriental de Vic és principalment cinema però també hi tenen cabuda moltes altres expressions culturals, com per exemple la música. La 13ª edició del certamen, que arrencarà el dimarts 12 de juliol amb una jornada dedicada al Japó, comptarà amb la presentació oficial de les noves cançons de White Noise, recollides a B-sides stories. El grup barceloní de rock modern japonès actuarà a l’Escenari Obert de la Bassa dels Hermanos en la nit inaugural a partir de les 20.30 hores.

La primera jornada del Festival Nits comptarà amb cinema japonès, que serà present tant al matí, en les sessions infantil i retrospectiva, com a la tarda i a la nit, a les projeccions de la secció oficial al Cinema Vigatà i a la Bassa. Aquest espai, a més de l’actuació de White Noise, acollirà d’altres activitats culturals relacionades amb el Japó i el sopar amb plats del país protagonista. El Festival Nits va avançar un dels títols d’aquest primer dia: The Case of Hana & Alice, un original anime de Shunji Iwai, que es projectarà al Cinema Vigatà a les 19:00h.

B-sides stories

White Noise exhibeix maduresa en les sis noves cançons – i les seves respectives versions instrumentals- que conformen el segon àlbum del grup. Les influències de la gira OneMan.km.to Japan, que els va portar a diferents ciutats del Japó i compartir escenari amb grups nipons, també es deixen sentir en els sons d’una banda que ja fa vuit anys que experimenta amb les tendències musicals del J-Rock.

El grup va començar el 2008 fent covers d’anime i de les principals bandes nipones del moment. Guanyar el Japan Fever Awards com a grup revelació d’influència oriental dos anys després els va confirmar en el panorama musical tant d’aquí com del Japó. El 2014 van llançar el seu primer àlbum, High Risk no return, que els va portar de gira al Japó.

Melodies enganxoses, potents guitarres, una veu clara femenina i lletres mixtes, en japonès i en anglès, defineixen la música de White Noise, que reivindica un estil propi allunyat de les etiquetes i fruit de la fusió de diferents tendències.

El grup, a més, cedeix el tema 57 per musicar el teaser del Festival Nits d’aquest any.

Podeu trobar més informació del grup a:
Pàgina Web Oficial
Facebook
Myspace
Twitter
Youtube

Compartir