Compartir

18-06-2020

Nous títols confirmats

Gràcies al suport del Ministeri de Cultura del govern tailandès i l’Ambaixada Reial de Tailàndia a Madrid, el públic de les Nits podrà gaudir de Friend Zone, una comèdia romàntica d’allò més esbojarrada. Els productors de l’exitosa vencedora del Festival Nits 2018, Bad Genius, ens presenten ara la història d’un pagafantes en una missió gairebé impossible. Aquest crowd-pleaser està farcit de gags antològics.

En secció oficial podrem veure també SisterS. Prachya Pinkaew, autor de la cèlebre Ong Bak, s’apunta per primera vegada al gènere fantàstic amb una nova interpretació de la terrorífica llegenda del Krasue. La poderosa imaginaria visual de SisterS, i el seu periple per terrenys com el terror, el gore, l’acció i el thriller psicològic, la converteixen en una sessió de mitjanit ideal.

La Xina, l’Índia i Cora del Sud també ens porten les seves propostes. La marató matinal del diumenge, encetada amb èxit a la passada edició, tindrà accent xinès: gaudirem de Mulan, no la versió que Disney està a punt d’estrenar, sinó la història autèntica de l’heroïna xinesa, una versió que ens presentarà una història més carregada d’acció i de coreografies d’arts marcials. També tindrem el plaer, i la nostàlgia, de descobrir The Enchanting Phantom, la història d’amor per excel·lència del folklore xinès i recollida en el clàssic literari Històries estranyes de Pu Songlin. Es tracta del remake oficial de la mítica A Chinese Ghost Story (1987) de la qual en pren la narrativa, el to, les idees visuals i fins i tot la música. I per acabar, ens n’anirem a Tòquio amb un nou Fist of Legend, la perqüela del film homònim protagonitzat per Jet Li i que destaca per la posada en escena i unes escenes de lluita marcial espatarrants.

De Taiwan ens arribarà un drama costumista amb una història d’amor entre mare i filla. Because of you explica la batalla d’una mare amb un trastorn mental per cuidar la seva filla. En canvi, a Action hi trobarem l’aposta guanyadora d’acció i ballaruga per a una Nit a la Bassa dels Hermanos. Aquesta estrena internacional de l’Índia ens narra com el coronel Subhash, fill del primer ministre, segueix la pista dels responsables d’un atac terrorista que ha provocat diversos morts. I Corea del Sud ens sorprendrà amb una història de fantasmes que surten, literalment, de l’armari amb The Closet.

Compartir