22-07-2018

Dissabte 21. Passió índia i erotisme catòlic sota l’amenaça de pluja

Llargues cues de pelegrinatge des de la Bassa fins al Vigatà per esquivar la pluja i gaudir d’una de les pel·lícules més esperades d’aquesta edició. La hiperbòlica Baaghi 2 va satisfer tots els anhels gràcies al seu ball de gèneres. L’estrella de Bollywood Tiger Schroff va oferir un recital de cops de puny, persecucions, balls, tirotejos... i amor. Abans, a la Bassa, el temps va respectar les danses de Nataraja Dance, amb una gran participació del públic, que també va pujar a l’escenari. Va tornar a quedar clar que la Nit dedicada a l’Índia és una cita imprescindible.

Al matí, al Cinema Vigatà, el públic adolescent (i també familiar) no va faltar a la cita amb l’anime de Sword Art Online: Ordinal Scale. Més tard, la tarda va combinar l’amor més naïf i innocent de When Sun meets Moon amb l’ambient fosc i opressiu de The Wrath of Silence. Dues propostes contraposades que van mostrar l’ampli ventall temàtic del cinema asiàtic.

El concert de Markus & Shahzad Santoo Khan, programat conjuntament amb el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) va omplir el Casino de Vic i va sorprendre els assistents amb la combinació de cançons Qawali i música electrònica. El treball conjunt dels dos certamens vigatans va donar els seus fruits.

Perdre’s el festival és un pecat, però assistir-hi, de vegades també ho és. La sessió CAT III va posar a prova els límits de la decència amb imatges estranyes i pertorbadores. Els més devots es van disfressar i van practicar el Catolicsplay amb entusiasme. La sessió va incloure un tràiler, un curt de la productora Giga, concursos i es va acabar amb la projecció de The Big Boobs Sisters: The Yellow Panties of Happiness. No donem més detalls perquè el que passa a CAT III, es queda a CAT III.

Compartir