Compartir

BORN TO FIGHT เกิดมาลุย

Sessió especial

FITXA

Tailàndia, 2004
Direcció: Panna Rittikrai
Repartiment: Dan Chupong, Nappon Gomarachun, Santisuk Promsiri

Sinopsi

Deaw és un policia que s’agafa uns dies de vacances per assistir a una exhibició esportiva benèfica en un poble aïllat a les muntanyes. El que era un viatge tranquil per a ell, la seva germana i un grup d’esportistes d’elit, es converteix en un infern quan un grup de guerrillers assalten el poble provocant una matança.

Born to Fight, produïda pel mateix equip dOng Bak i Thai Dragon, és un clàssic contemporani del nou cinema d’acció tailandès. Interpretada per l’estrella Dan Chupong, i amb un equip d’esportistes olímpics tailandesos immersos en escenes d’acció extrema on no hi ha efectes CGI, cables o dobles d’acció: tot el que veureu en pantalla és real com la vida (d’un artista marcial) mateixa.

La projecció, en uns espectaculars 35 mm i gràcies a la col·laboració d’Isaan Entertainment, serveix d’homenatge al mestre Panna Rittikrai, director del film, que va morir al 2014.

Born to Fight és un tastet del que oferirà el programa del Festival Nits 2019, on el cinema d’acció tailandès ocuparà un lloc important.


IMATGES