Compartir

DETCTIVE BYOMKESH BAKSHY!

Secció oficial a concurs

FITXA

Índia, 2015
Direcció: Dibakar Banerjee
Repartiment: Sushant Singh Rajput, Anand Tiwari, Neeraj Kabi
Idioma: hindi / Durada: 139 min.
Distribuïdora: Yash Raj Films

Sinopsi

Calcuta, 1943, durant la Segona Guerra Mundial, un traficant de drogues arriba a un acord amb els japonesos perquè entrin a Calcuta; però, a canvi, ell convertirà la ciutat índia en un brou de cultiu per a la droga i l’omplirà de venedors ambulants. El jove Byomkesh Bakshy, que acaba de sortir de la universitat, s’haurà d’enfrontar a aquest malvat traficant.

Detective Byomkesh Bakshy! està basat en les novel·les pulp de Sharadindu Bandopadhyay, protagonitzades per un detectiu reservat, però molt brillant. És un thriller noir intens, en què trobem l’habitual duel entre el bo i el dolent i una femme fatal d’obscur passat. Que el títol favorit del seu director sigui El tercer home de Reed-Welles ens dóna moltes pistes cap on va la pel·lícula.

यह कहानी है दूसरे विषव युद्ध के दौरान की, जब एक नशीले पदार्थों का व्यापारी जापानी सेना से कोलकत्ता को नशीले पदार्थों का केंद्र बनाने एक सौदा करता हैI एक नौजवान जासूस जिसका नाम ब्योमकेश बक्शी है उन्हें रोकने की कोशिश करता हैI इसकी फिल्म की कहानी “पल्प” नामक नावेल पर आधारित है जिसमे बुराई और अच्छाई की लड़ाई दर्शाती है जो तीसरे आदमी से प्रभावित हैI


IMATGES