Compartir

EXILED

FITXA

Hong Kong, 2006
Direcció: Johnnie To
Repartiment: Anthony Wong, Francis Ng, Simon Yam
Idioma: cantonès / Durada: 98 min.
Distribuïdora: Versus Entertainment

Sinopsi

Dos assassins a sou arriben a Macau per eliminar un col·lega que vol deixar la banda i començar una nova vida. Però es topen amb uns altres dos socis que intentaran fer fracassar la seva missió. Quan gairebé són a punt d’arribar a un acord apareix un cinquè assassí.

La pel·lícula més melancòlica de Johnnie To és un western sobre el valor de l’amistat, un retrat còmplice d’uns cavallers sense amo, uns herois romàntics que saben que el poder els esclafarà, però que moriran al peu del canó.

Exiled és commovedora, farcida de l’irresistible humor Made in To, i amb el planter d’actors més espectacular del Hong Kong contemporani. Al festival la revisarem en una còpia restaurada en alta definició.

दो खुनी मकाओ पहुंचते है, एक गैंगस्टर को मरने के लिए जो अपना ग्रुप छोड़ना चाहता है परन्तु वहां दूसरे लोगों के होने से उनका मिशन और भी मुश्किल हो जाता हैI यह कहानी है एक पश्चिमी स्टाइल की है जिसमे हीरो अपने जूतो के साथ मरने की कोशिश करते हैं और तो और ये कॉपी है एक बेहतरीन फिल्म की जो के हाई डेफिनेशन मैं हैI


IMATGES