Política de privadesa

Com a persona usuària pot pots estar segura que els teus drets estan garantits en aquesta pàgina web.

Els nostres principis respecte a la seva privacitat són els següents:

  • No compartim informació personal de les nostres persones usuàries amb ningú, només en cas de compliment amb la llei o en cas que comptem amb la seva autorització expressa.
  • No sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària.

Responsable del tractament de les seves dades personals:

Identitat del responsable: Associació Nits de Cinema Oriental
NIF / CIF: G-65051591
Adreça: Carrer Sant Pere 88. 08500, Vic
Correu electrònic: mail@cinemaoriental.com
Activitat: organització del Festival Nits de cinema oriental de Vic i d’altres esdeveniments culturals

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen de:

Formulari de subscripció del Butlletí del Festival Nits
Formularis de contacte a la pàgina web
Compres en línia de productes i serveis

Quins són els teus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l’Associació Nits de Cinema Oriental estem tractant les teves dades personals i en qualsevol cas, a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol·licitar la rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.
  • Les persones interessades podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan una persona contacta amb nosaltres a través dels formularis, envia un correu al titular, subscriure o realitzar algun tipus de col·laboració, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Associació Nits de Cinema Oriental. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, la persona usuària dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per l’Associació Nits de Cinema Oriental, i que figura a la present Política de Privacitat.

Al web www.cinemaoriental.com hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació:

Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom i cognoms, adreça electrònica per respondre als requeriments dels usuaris. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualsevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. S’informa així mateix que les dades que es faciliten estaran ubicats en els servidors CDMON. (proveïdor del hosting de l’Associació Nits de Cinema Oriental) Dins de la UE.

Venda de productes: en aquest cas demanem dades fiscals i de contacte per tal de gestionar la venda del producte i la identificació de la persona amb el producte/servei que adquireix. Tanmateix es fan servir dades com l’adreça per tal de gestionar els enviaments i el telèfon per poder contactar-hi en cas de dubte.

Subscripció a la Newsletter: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: correu electrònic, nom i cognoms, per enviar la informació relacionada amb temes relacionats