Compartir

06-10-2016

Presentació Kaijû! a Sitges

El proper dimarts, 11 d'octubre, Sitges acollirà la presentació de Kaijû! Quadern de camp, el segon llibre editat pel Festival Nits de cinema oriental i Tyrannosaurus Books. Aquesta és la segona presentació que farem al Festival Sitges, on l'any passat ja vam donar a conèixer el primer llibre del Festival, Wild Wild East

L'acte tindrà lloc a l'Espai FNAC, ubicat davant de l'Hotel Melià, seu del Festival de cinema fantàstic de Sitges, a les 19h

Us convidem a tots a venir. Podreu adquirir llibres si encara no el teniu i el seu autor us el signarà encantat. I si li demaneu bé, fins i tot us farà un dibuix. A més, tindrem els calendaris que vam editar pel Verkami amb els dibuixos originals de Carles Gañarul (Ganya) pel llibre. Ara que s'acosta el 2017, no us queden sense el vostre!

Aquesta presentació forma part de les activitats paral·leles que el Festival de Sitges ha programat durant els 10 dies de certàmen. Podeu consultar totes les activitats al web del festival.

Presentació Kaijû! Quadern de Camp

Dimarts, 11 d'octubre. 19h. Espai FNAC - Festival de cinema fantàstic de Sitges

Amb la presència de: Eduard Terrades i Carles Gañarul, autors del llibre. Domingo López, coordinador del llibre i programador del Festival Nits. José Miguel Rodríguez, de Tyrannosaurus Books.

Entrada gratuïta

Kaijû! Quadern de camp proposa un acostament diferent al mític cinema de monstres i no se centra només en les pel·lícules i els cineastes sinó en els autèntics protagonistes: les bèsties. L’autor Eduard Terrades, el coordinador Domingo López i l'il·lustrador Carles Gañarul han creat extenses fitxes que s'endinsen en el particular món d'una desena de monstres. A través de detallats dibuixos es donen a conèixer les seves particularitats fisiològiques, a banda anàlisis cinematogràfics de les seves filmografies i reportatges del gènere, amb col·laboracions de diferents especialistes en cinema asiàtic, així com una àmplia col·lecció de fotografies i cartells clàssics.

Compartir