Compartir

17-07-2016

Satisfets i amb ganes de més

Créixer és un verb que el Festival Nits de cinema oriental de Vic coneix bé. Ho ha fet des que va néixer ara fa 13 anys com una sessió de cinema a la fresca acompanyat d’un sopar asiàtic. El seu, però, ha estat un creixement exponencial. Malgrat les ganes de superar-se a cada edició, sempre s’ha anat pas a pas.

Després de consolidar la fórmula i estructura de festival encetada el 2009, s’han assolit els passos que l’organització es plantejava aquest any. Tot plegat amb el repte de no perdre el seu esperit popular i participatiu. Un cop apagats els projectors, la valoració és positiva.

També ens agrada destacar un altre creixement, el de l’equip que fa possible el Festival Nits gràcies al seu esforç, empenta i il·lusió. Un equip en què cada vegada comptem amb més gent de la comunitat asiàtica resident a Vic. I és que un dels objectius d’aquest certamen és portar a terme una tasca integradora en què les diferents cultures que coexisteixen a la ciutat s’apropin, es coneguin i caminin juntes.

Compartir