Compartir

24-07-2021

Superherois, drag queens i Bollywood a la recta final del FesNits 2021

Aquest vespre es celebrarà la cloenda, que està dedicada a l'Índia

La 18a edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic viurà un cap de setmana ple d'emocions que arribaran al seu punt culminant aquest vespre a la Bassa, amb una cloenda dedicada a la cultura índia. Des del passat dimarts, el festival ha projectat estrenes de diversos països i ha ofert un ampli ventall d'activitats, gastronomia i espectacles.

Kamen Rider és un dels referents indiscutibles dels superherois al Japó. Va triomfar als anys 90 i avu, per primera vegada a l'Estat espanyol, es podran veure Kamen Rider J i Kamen Rider Zo, dins la programació del FesNits, gràcies a la col·laboració amb Manga BCN.

Un altre dels moments més esperats d'aquesta 18a edició del certamen és l'estrena de Number 1, una comèdia musical que ha estat líder de la taquilla a Singapur i que ha significat un gran pas endavant per a la desestigmatització de la cultura drag al seu país.

A la nit, la Bassa dels Hermanos es convertirà en una festa amb l'exhibició de danses de Bollywood a càrrec de Nataraja Dance, el grup de Dev Kalandara que ja és un clàssic de l'última nit de festival. L'espectacle anirà acompanyat de la cuina de l'Associació social i cultural de l'Índia de Vic.

A continuació, es donaran a conèixer els premis d'aquesta edició i es projectaran les pel·lícules Krack, protagonitzada per la megaestrella del cinema telugu Ravi Teja, i Versus: Unparalleled Violence, la seqüela vint anys després de la pel·lícula que va revolucionar el cinema d'acció i terror japonès.

Compartir