Tallers a ‘Les Nits més petites’

Els Tallers a ‘Les Nits més petites’ formen part del programa Acció > Cinema 2021-2022 del Festival Nits de cinema oriental de Vic i seran dirigits per l’artista Anna Obiols.

Els infants que assisteixin a la projecció de qualsevol dels films de Les Nits més petites, podran participar en un taller d’arts plàstiques que es realitzarà al mateix teatre de L'Atlàntida, després de la pel·lícula.

En aquests espais d'invenció artística es podrà crear un llibre segellat, acostar- se al món de formes retallades del revolucionari Katsumi Komagata, estampar i dibuixar bosses per a encabir- hi coses petites i construir cases encantades, ja siguin en penya-segats o en qualsevol altre lloc imaginat.

Per poder fer el taller, cal haver vist la pel·lícula.
Les pel·lícules i els tallers són gratuïts. Per assistir a la pel·lícula podeu reservar les vostres entrades en línia o adquirir-les a la taquilla de l'Atlàntida.

Les inscripcions als tallers s'han tancat.

Dimarts, 19 de juliol. 10 h

 

Pel·lículaLa llegenda del llibre segellat (Wang Suchen, 1983 Xina)

Taller: EL LLIBRE SEGELLAT

Els llibres sempre són especials i contenen saviesa, coneixements i tresors individuals i col·lectius. És per això que després del visionat de la pel·lícula convidarem als infants a crear el seu propi llibre segellat.

Edat: 7 a 12 anys
Durada del taller: 1h 30 min.

Dimecres, 20 de juliol. 10 h.

 

Pel·lícula: Police x Heroine Lovepatrina! The Movie: Challenge from Phantom Thief! (Takashi Miike, 2022 Japó).

Taller: EL DIAMANT DE L'AMOR AMB KAGSUMI KOMOGATA
A la pel·lícula uns lladres s’emporten el diamant de l’amor. Per tal de recuperar-lo i que aquest inundi el món de nou, proposarem als infants que en creïn un. Ho farem de manera lúdica, imaginativa i sorprenent endinsant-nos en una de les propostes creatives de Katsumi Komagata, autor japonès de llibres per a infants.

Edat: 4 a 12 anys
Durada del taller: 1h

Dijous, 21 de juliol. 10 h.

 

Pel·lícula: La casa encantada del cabo (Yu Fei, 2022 Japó)

Taller: LES CASES DEL MÓN
Partirem de la reflexió del lloc on vivim i la casa que tenim. I també de la metàfora de la pel·lícula que mostra que a l’inici la casa està tota atrotinada i millora amb relació al benestar de les persones que hi viuen. Cada infant construirà una casa de manera lliure amb materials reciclats i la ubicarà en un indret del món.

Edat: 4 a 12 anys
Durada del taller: 2h

Divendres, 22 de juliol

 

Pel·lícula: Little Canned Men (Yu Fei, 2021 Xina)

Taller: DEIXEM LA NOSTRA EMPREMTA
El film posa damunt la taula diferents formes d’educar i de quina manera podem deixar la nostra petjada al món. En aquest taller cada infant crearà la seva empremta. Estamparem, dibuixarem i crearem bosses amb els elements escollits i creats pels propis participants.

Edat: 4 a 12 anys
Durada del taller: 1h