Compartir

18-06-2020

Una secció infantil molt animada

 

Com cada any, la franja matinal infantil del festival oferirà una bona varietat d’estils i històries. A la nota de premsa anterior vàrem avançar títols com Yatsurugi 9, uns herois japonesos habituals en el festival, i Promare una pel·lícula d’acció amb un estil d’animació molt innovador.

A més, tindrem el gran fenomen animat de la temporada a Xina, The Legend of Hei. Aquesta pel·lícula explica la història d’en Xiao Hei, un dimoni gat capaç de transformar-se en un humà i que es veurà obligat a deixar el bosc i viatjar a la gran ciutat. El missatge de rerefons no és cap altra que proferir un crit d’alarma davant el mal progrés i l’ús abusiu de la tecnologia. El film ens presenta una una animació comparada pels mitjans especialitzats a la de les produccions de Ghibli i la Kyoto Animation.

A banda de llargmetratges, la programació infantil del certamen es completarà amb tres curtmetratges que destaquen per la qualitat artística i el missatge social. Les tres obres són L’enfant et le Poulpe, coproducció entre Corea del Sud i França, A Folded Wish de Malàisia, i A Barber in a Bald Town de Corea del Sud.

Compartir