Compartir

06-04-2018

El certamen suma noves col·laboracions

El certamen suma noves complicitats en el treball que realitza habitualment amb entitats i empreses locals: l’associació Vic Comerç, amb la participació de l’Escola d’Art de Vic, convertirà els carrers propers a la Bassa dels Hermanos en un Chinatown! D'altra banda s’editarà una targeta Vic Comerç perquè persones convidades, acreditades i Nitòmans tinguin avantatges en els establiments vigatans i s’activaran accions de promoció i participació conjuntes entre Vic Comerç i el Festival.

També s’incorpora com a empresa col·laboradora Cervesa del Montseny. Aquesta casa de cervesa artesanal instal·lada a la comarca llançarà una edició especial per al festival: la Nitòmana.

Durant el mes anterior al festival, el Més Nits tornarà a omplir els Centres Cívics de Vic i altres espais amb una programació de tallers i activitats. I, en col·laboració amb el Consell local de cooperació de Vic, el programa del festival inclourà de nou un cicle de films documentals de temàtica social i debats posteriors amb experts.

 

Compartir