Bono Nitòman

¿No te quieres perder nada del Festival Nits?

Cada año el Festival Nits de cinema oriental de Vic pone a vuestra disposición el Bono Nitòman, que da acceso a todas las sesiones de pago del certamen a un precio especial: 40 euros.

Para solicitarlo llena el siguiente formulario con tus datos antes del lunes 8 de julio:


 

 

Después de enviar la solicitud recibirás un correo que te indicará como hacer el ingreso para obtener tu Bono Nitòman.

Si tienes cualqiuer duda, contacta con nosotros.

 

 
Nombre y apellidos(obligatorio)

Fecha de nacimiento(obligatorio)

Correo electrónico(obligatorio)

Foto para el bono


Acepto recibir comunicaciones del Festival Nits relacionadas con la tramitación del bono Nitòman


 

Les dades introduides en aquest formulari seran utilitzades únicament per trametre l'abonament Nitòman del Festival Nits de cinema oriental 2018. La informació de contacte (correu) només es farà servir per tal de posar-se en contacte amb la persona interessada en rebre l'abonament Nitòaman i només per qüestions relacionades amb aquest tràmit. Mai es farà servir la informació donada en aquest formulari per enviar cap altre tipus d'informació.

Al formulari només es demanen les dades imprescindibles per identificar la persona i demostrar que és major d'edat per tal d'accedir a les sessions per adults del Festival.

Aquestes dades s'emmagatzemaran en un arxiu digital. El titular de les bases de dades és l'Associació Nits de Cinema Oriental, organitzadora del Festival Nits de cinema oriental de Vic i promotora d’altres activitats sobre cinema asiàtic. Som una entitat sense afany de lucre i registrada al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya des de 2008 amb el número 38035, i amb NIF G-65051591 domiciliada al carrer Soledat, nº 4, 4º 2º de Vic. Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb què van ser recollides.