Compartir

08-07-2020

El Festival Nits obre la venda anticipada d’entrades a través del web

A partir d’avui dimecres dia 8, els espectadors del Nits poden adquirir en línia les entrades per a les projeccions del Cinema Vigatà, reservar lloc a les Nits a la Bassa i comprar els sopars temàtics.

Les mesures de seguretat que s’aplicaran en prevenció de la CoVid-19 obliguen el festival a reduir l’aforament a tots els seus espais d’exhibició. Per aquest motiu, ofereix un sistema de compra en línia per a aquells espectadors que vulguin assegurar-se l’accés a totes les sessions.

Els espectadors que comprin les seves entrades per al Cinema Vigatà en línia, podran dirigir-se directament a la porta de la Sala 1 del cinema, sense passar per taquilla.

Pel que fa a les Nits a la Bassa dels Hermanos, tot i que les activitats de l’Escenari obert i les projeccions segueixen essent gratuïtes, el recinte tindrà un únic punt d’accés, amb control, per la Plaça d’Andreu Colomer i Munmany. Només les persones que hagin reservat la seva localitat a través del web tindran l’accés garantit; la possibilitat d’entrar a la Bassa sense reserva prèvia dependrà de l’aforament disponible.

D’altra banda, en aquesta edició els sopars només es podran comprar en línia, no serà possible la venda directa a la Bassa.

Les mesures a complir per part de l’organització també han obligat a reduir-ne la quantitat que es podrà servir. Se serviran en packs individuals que arribaran a la Bassa preparats des dels restaurants d’origen.

El bar de la Bassa seguirà funcionant com en les passades edicions, i el públic podrà gaudir com cada any de la cervesa artesanal Nitòmana i el postre de les Nits ‘Oio!’

A  l’espai de venda en línia del web poden adquirir-se també els abonaments Nitòmans, les Mascaretes Nits i molt aviat les samarretes i bosses amb el disseny 2020.

Compartir